spit, cui picon, ciocan hidraulic, indeco, montabert, npk, rammer, socomec
Articole:
Recomandari pentru utilizare

lubrefieze varful cuiului pentru a evita frecarea între metale. NU INDOITI  Utilizand puterea braţului piconului pentru a rupe, sau spit, hidraulic, socomec montabert, picon, rammer, indeco, npk, ciocan cui folosind cuiul piconului ca pe o pârghie acesta mai devreme sau mai tarziu se va fractura. Acelaşi lucru se produce atunci când spitul se sprijina în mod incorect, sau atunci când

NU INDOITI

spit, ciocan npk, rammer, indeco, montabert, cui socomec picon, hidraulic, NU INDOITI  Utilizand puterea braţului piconului pentru a rupe, sau folosind cuiul piconului ca pe o pârghie acesta mai devreme sau mai tarziu se va fractura. Acelaşi lucru se produce atunci când spitul se sprijina în mod incorect, sau atunci când se introduce continuu în crăpături.

TEMPERATURI SCAZUTE

TEMPERATURI SCAZUTE La temperaturi joase se recomanda picon, spit, socomec indeco, ciocan montabert, cui npk, rammer, hidraulic, ca spitul sa fie încălzit înainte de utilizare şi daca este posibil sa se foloseasca la o viteza mica pentru o creştere progresivă a temperaturii maşinii.

Contact:
CTH Parts SRL
C.U.I.: RO39853909
Reg. Com.: J22/2390/2018
Capital social: 10000 Lei

Adresa:
062202 Bucuresti, Str. Preciziei 32
Telefon:
+40.737.242.777

Program:
Luni-Vineri: 08:00 - 17:00
Sambata: 09:00 - 12:00  
Email:
info@cthparts.ro

Web:
www.cuipicon.ro